Compatibiliteit

Met welke Profoto-producten kan ik de app gebruiken?
De eerste versie van de app is alleen compatibel met de Profoto B10.

Welk besturingssysteem heb ik nodig om de app te kunnen gebruiken?
De Profoto-app is compatibel met iOS1 11 of een meer recente versie.

Op welke modellen van de iPhone kan ik de app gebruiken?
De Profoto-app kan gebruikt worden op een iPhone 7 of een meer recent model.

Waarom is er nog geen versie voor Android ontwikkeld?
Profoto heeft de voorkeur gegeven aan iOS voor de uitgave van de eerste versie. Profoto kan momenteel geen verdere informatie verschaffen over toekomstige versies voor andere besturingssystemen.