Verbinding van je apparaat

Hoe verbind ik mijn Profoto Connect met mijn iPhone?
Om te beginnen hebt u een iPhone 7 of nieuwer nodig, die werkt op iOS 11 of nieuwer. Download de Profoto-app uit App Store, zorg ervoor dat Bluetooth op uw telefoon is ingeschakeld en schakel vervolgens uw Profoto Connect aan. In de app tikt u nu op het plusteken en uw Profoto Connect verschijnt.

Ik kan geen verbinding maken met mijn Profoto B10. Hoe komt dit?
Controleer allereerst of uw B10 is ingeschakeld en of de Bluetooth-functie is ingeschakeld. De Bluetooth-instelling vindt u terug in het menu van de B10. Selecteer ‘ON’ om de B10 zichtbaar te maken. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm.
Wanneer u de Profoto-app opent, zou nu uw B10 moeten worden weergegeven. Als deze niet automatisch wordt weergegeven, kunt u naar beschikbare flitsers in de buurt zoeken via het hoofdmenu van de app. Tik op het hamburger-pictogram van het hoofdmenu.
Tik op ‘Remote control’ (afstandsbediening) en tik op het plus-symbool in de rechterbovenhoek van het nieuwe scherm. Kies de flitser(s) die u wilt koppelen aan de app en tik op ‘Done’ (Gereed). Uw selectie wordt opgeslagen en automatisch opnieuw geselecteerd bij het volgende gebruik van de app.

Hoe activeer ik de slaapmodus van mijn Profoto B10?
Schakel uw flitser in of uit door te tikken op de schakelaar linksboven in de instellingen. Deze schakelaar schakelt uw flitser over naar standby-modus (m.a.w. uw flitser wordt uitgeschakeld).

Hoe kan ik de verbinding met mijn Profoto B10 verbreken?
Ga naar ‘Remote control’ (afstandsbediening) in het hoofdmenu van de app. Selecteer uw flitser, klik op het wiel-pictogram en u vindt een knop ‘Disconnect’ (Uitschakelen) onder de instellingen van uw flitser.

Kan ik met mijn telefoon met meerdere apparaten verbonden zijn terwijl ik de Profoto-app en B10 gebruik?
Ja, dan kan. Als u echter een andere actieve Bluetooth-verbinding hebt tussen uw telefoon en een Bluetooth-accessoire, zoals een horloge of koptelefoon, kan het ongeveer 15 seconden duren voordat u foto's kunt gaan maken met de Profoto-app en B10.