Verbinding van je apparaat

Ik kan geen verbinding maken met mijn Profoto B10. Hoe komt dit?
Controleer allereerst of je B10 is ingeschakeld en dat de Bluetooth-functie is ingeschakeld is. De instelling van de Bluetooth vind je terug in het menu van de B10. Selecteer "ON" om de B10 zichtbaar te maken. Wanneer de Bluetooth geactiveerd is, zul je het Bluetooth-pictogram zien verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-beeldscherm.
Nu kun je je beschikbare flitsers terugvinden in een pop-up scherm. Kies de flitser(s) die je wilt verbinden met je B10 en klik op "Done". Je selectie wordt opgeslagen en automatisch opnieuw geselecteerd bij het volgende gebruik van de app.
Je kunt ook altijd zoeken naar andere beschikbare flitsers in de buurt via het hoofdmenu van de app. Klik op het hamburger-pictogram van het hoofdmenu. Klik op "Remote control" (afstandsbediening) en klik op het plus-symbool in de rechterbovenhoek van het nieuwe scherm.

Hoe activeer ik de slaapmodus van mijn Profoto B10?
Schakel je flitster in of uit door te tikken op de schakelaar linksboven in de instellingen. Deze schakelaar schakelt je flitser over naar standby-modus (m.a.w. je flitser wordt uitgeschakeld).

Hoe kan ik de verbinding met mijn Profoto B10 verbreken?
Ga naar "Remote control" (afstandsbediening) in het hoofdmenu van de app. Selecteer je flitser, klik op het wiel-pictogram en je vindt een knop "Disconnect" (Uitschakelen) onder de instellingen van je flitser.