Makkelijke updates

Welke Profoto-producten kan ik updaten via de app?
Met behulp van de Profoto-app kunt u de firmware voor Profoto B10 en Profoto Connect updaten.

Hoe kan ik controleren of mijn product een update nodig heeft?
Indien dit nodig is, ziet u een ‘Update’-knop verschijnen in het instellingsscherm van uw B10 in het ‘Remote control’-menu van de app. Tik hierop en volg de instructies van de app.

Hoe kan ik de Profoto-app updaten?
Wanneer een bijgewerkte versie beschikbaar is, wordt dit in de App Store aangegeven. In App Store kunt u onder het tabblad ‘Updates’ tikken om de nieuwste versie van de Profoto-app te vinden. We zullen doorlopend nieuwe versies van de app uitbrengen om de beste gebruikerservaring te garanderen.