Makkelijke updates

Welke Profoto-producten kan ik updaten via de app?
Met de eerste versie van de app kun je de Profoto B10 draadloos updaten – de eerste Profoto-flitser met slimme connectiviteit.

Hoe kan ik controleren of mijn product een update nodig heeft?
Indien dit nodig is, zul je een "Update"-knop zien verschijnen in het instellingsscherm van je B10 in het "Remote control"-menu van de app. Klik hierop en volg de instructies van de app.

Hoe kan ik de Profoto-app updaten?
Wanneer een bijgewerkte versie beschikbaar is, wordt dit in de App Store aangegeven. Klik in de App Store op "Updates", selecteer de Profoto-app en start het updateproces. Wij zullen voortdurende geactualiseerde versies van de app uitbrengen om de best mogelijke gebruikservaring te garanderen.