Smart remote control

Welke producten kan ik van op afstand met de Profoto-app bedienen?
U kunt de Profoto B10 rechtstreeks bedienen, en ook onze knoploze remote, Profoto Connect.

Hoeveel Profoto-flitsers kan ik met mijn Profoto-app bedienen?
U kunt drie Profoto B10's individueel bedienen vanaf de app of alle flitsers die zijn ingesteld op hetzelfde kanaal als uw Profoto Connect.

Hoeveel Profoto-flitsers kan ik met mijn Profoto-app bedienen als ik Profoto Connect gebruik?
Profoto Connect werkt via de Profoto-app op het kanaal dat u hebt geselecteerd. Het bedient dus alle flitsers op hetzelfde kanaal. Vermogensaanpassingen worden dus ook op alle flitsers op dat kanaal doorgevoerd.

Ik gebruik de Profoto Connect samen met mijn A1, maar zie mijn flitser niet in de Profoto-app?
Profoto Connect werkt als een afstandsbediening en geeft de Profoto A1 opdrachten wanneer en hoe te flitsen met welk vermogen. Aangezien er geen tweewegscommunicatie plaatsvindt, kunt u uw specifieke app die AirTTL gebruikt niet zien in de Profoto-app.

Hoe kan ik de voortdurende belichting van mijn Profoto B10 inschakelen en aanpassen?
Klik op het zon-pictogram om de voortdurende belichting in te schakelen. Fotografeer in automatische modus of gebruik de schuifregelaars om de helderheid en kleurtemperatuur aan te passen. Leer meer over het gebruik van de Profoto-camera door de videohandleiding te bekijken.

Hoe kan ik de voortdurende belichting op mijn B10 uitschakelen met de app?
Klik opnieuw op het zon-pictogram en de voortdurende belichting wordt uitgeschakeld.