Enhetens anslutningsmöjligheter

Hur ansluter jag min Profoto Connect till min iPhone?
Till att börja med måste du ha en iPhone 7 eller senare med operativsystemet iOS 11 eller senare. Ladda ner Profoto-appen från App Store och se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon. Sätt sedan på din Profoto Connect. Tryck nu på plustecknet i appen så kommer din Profoto Connect att visas.

Jag kan inte ansluta till min Profoto B10. Vad är felet?
Kontrollera först att din Profoto B10 är påslagen och att Bluetooth är aktiverat. Du hittar Bluetooth-inställningen i B10-menyn. Välj ON för att göra din B10 synlig. När Bluetooth är aktiverat visas Bluetooth-symbolen längst ned på B10-displayens huvudskärm.
När du öppnar appen bör den nu visa din B10. Om den inte visas automatiskt kan du söka efter tillgängliga ljuskällor i närheten via appens huvudmeny. Tryck på ikonen för huvudmenyn.
Tryck på ”Remote control” och sedan på plustecknet längst upp till höger på skärmen som öppnas. Välj ljuskällan eller ljuskällorna som du vill ansluta till appen och tryck på ”Done”. Ditt val sparas och används automatiskt som förhandsval nästa gång du startar appen.

Hur försätter jag min Profoto B10 i viloläge?
Aktivera eller inaktivera ljuskällan genom att trycka på omkopplaren längst upp till vänster bland inställningarna. Omkopplaren försätter ljuskällan i viloläge (d.v.s. stänger av den).

Hur kopplar jag från min Profoto B10?
Välj ”Remote control” från appens huvudmeny. Välj din ljuskälla och tryck på hjulsymbolen så visas en frånkopplingsknapp längst ned bland inställningarna för ljuskällan.

Kan jag ha andra Bluetooth-enheter anslutna till min telefon medan jag fotograferar med Profoto-appen och Profoto B10?
Ja, det går bra. Tänk bara på att om du har en annan aktiv Bluetooth-anslutning mellan din telefon och ett Bluetooth-tillbehör, t.ex. en klocka eller ett par hörlurar, kan det ta ungefär 15 sekunder innan du kan börja fotografera med Profoto-appen och Profoto B10.