Handla

Hur lägger jag en order?
Gå till den produkt du är intresserad av och klicka på "Köp". Du kan därefter välja att lägga till ytterligare produkter eller gå direkt till kassan för att slutföra din order.

Vad händer efter beställning?
När beställningen har lagts skickar vi dig information om beställningen via email.

• En order- och betalningsbekräftelse som bekräftar att order och betalning är mottagen samt ordernummer, kunduppgifter, betalningsmetod och produkter som ingår i din order.
  • En leveransbekräftelse med leveransinformation när din order lämnar vårt lager. I mejlet finner du en länk till spårningssidan för ditt paket. Du hittar även en lista med serienummer för de produkter som har ett sådant.

Måste jag skapa ett konto för att kunna handla?
Nej, att skapa ett konto till My Profoto är helt valfritt. Det finns dock många fördelar med att vara inloggad och ha ett My Profoto-konto. Till exempel kan du ladda ner ny firmware och spara dina produkter.

Hur vet jag att min order godkänts?
Du får en orderbekräftelse på den e-postadress du angav direkt efter beställningen/köpet.

Jag har en rabattkod. Hur använder jag den?
I "Min varukorg", klicka på "Har du en rabattkod?". Skriv in koden och klicka på "Lös in" innan du sedan går vidare till kassan.