Compatibiliteit | Profoto (NL)

Compatibiliteit

Met welke smartphones en besturingssystemen kan ik Profoto Camera gebruiken?
Profoto Camera is compatibel met Apple iPhone 7 of nieuwer met besturingssysteem iOS 11 of nieuwer (geldig vanaf mei 2020).

Met welke Profoto-producten kan ik Profoto Camera gebruiken?
Profoto Camera is compatibel met Profoto C1, Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus en Profoto Connect*
*Let op: u kunt geen foto’s maken met Profoto Camera en Profoto Connect; daarvoor heeft u een van de hierboven genoemde flitsers nodig.

Is Profoto van plan een app uit te geven voor Android?
Profoto heeft voor Android een bedienings-app uitgegeven waarmee de firmware op de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto C1, Profoto C1 Plus en Profoto Connect op afstand kan worden bediend en bijgewerkt.

Waarom hebben jullie de Profoto Camera niet ontwikkeld voor Android?
Profoto Camera voor Android is in de maak en komt op enig moment beschikbaar.