Compatibiliteit | Profoto (NL)
B10-campagne Koop een Profoto B10 of B10 Plus en krijg lichtvormers cadeau ter waarde van 500 EUR Lees meer

Compatibiliteit

Met welke smartphones en besturingssystemen kan ik Profoto Camera gebruiken?
Apple iPhone 7 of nieuwer met besturingssysteem iOS 11 of nieuwer (geldig vanaf augustus 2019).

Met welke Profoto-producten kan ik Profoto Camera gebruiken?
Profoto Camera is compatibel met Profoto C1, Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus en Profoto Connect*

*Let op: u kunt geen foto’s maken met Profoto Camera en Profoto Connect, daarvoor heeft u een van de hierboven genoemde flitsers nodig.

Is Profoto van plan een app uit te geven voor Android?
In de herfst van 2019 geeft Profoto een Android-app uit waarmee de firmware op de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto C1, Profoto C1 Plus en Profoto Connect op afstand kan worden bediend en bijgewerkt.

Waarom hebben jullie de Profoto Camera niet ontwikkeld voor Android?
Profoto heeft de voorkeur gegeven aan iOS voor de uitgave van de eerste versie. Profoto kan momenteel geen verdere informatie verschaffen over toekomstige versies voor andere besturingssystemen.