Verbinding van je apparaat | Profoto

Verbinding van je apparaat

Hoe sluit ik Profoto Camera aan op mijn Profoto-toestel?
Download Profoto Camera (“Profoto”) van de App Store. Activeer Bluetooth op uw telefoon en schakel vervolgens uw Profoto-toestel in. Tik dan in Profoto Camera op het plus-teken in Camera-weergave of in Afstandsbedieningsweergave, en uw Profoto-toestel verschijnt.

Ik kan Profoto Camera niet aansluiten op mijn Profoto-toestel. Hoe komt dit?
Zorg dat Bluetooth is geactiveerd op uw telefoon en dat u Profoto-toestel is ingeschakeld. Tik dan in Profoto Camera op het plus-teken in Camera-weergave of in Afstandsbedieningsweergave, en uw Profoto-toestel verschijnt.
Als uw Profoto-toestel een Profoto B10 is, controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op uw B10 (dit gebeurt automatisch op andere Profoto-toestellen die compatibel zijn met Profoto Camera). Zoek de Bluetooth-instelling in het B10-menu en selecteer AAN. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm.

Hoe weet ik of mijn Profoto-toestel is aangesloten op Profoto Camera?
Wanneer Profoto Camera verbinding maakt met een Profoto-toestel, wordt de statusindicator op het toestel direct blauw. Wanneer Profoto Camera wordt ontkoppeld van een Profoto-toestel, knippert de statusindicator blauw. In Profoto Camera kunt u zowel in de camera-interface als in het gedeelte Afstandsbediening/Toestel zien of uw toestel is ontkoppeld.

Hoe ontkoppel ik mijn Profoto-toestel van Profoto Camera?
Ga naar ”Afstandsbediening” in het hoofdmenu van Profoto Camera. Kies uw toestel en tik op het tandwielpictogram. Kies “Ontkoppelen” onderaan de instellingen voor " uw toestel.

Kan ik Profoto Camera aansluiten op meerdere Profoto-toestellen?
Ja, u kunt tegelijkertijd maximaal drie (3) Profoto-toestellen aansluiten. Let op: Als u een andere actieve Bluetooth-verbinding hebt tussen uw telefoon en een Bluetooth-accessoire, zoals een horloge of koptelefoon, kan het ongeveer 15 seconden duren voordat u foto’s kunt gaan maken met Profoto Camera.