Verbinding van je apparaat | Profoto (NL)

Verbinding van je apparaat

Hoe sluit ik Profoto Camera aan op mijn Profoto-toestel?
Download Profoto Camera (“Profoto”) van de App Store. Activeer Bluetooth op uw telefoon en schakel vervolgens uw Profoto-toestel in. Tik dan in Profoto Camera op het plus-teken in Camera-weergave of in Afstandsbedieningsweergave, en uw Profoto-toestel verschijnt.

Ik kan Profoto Camera niet aansluiten op mijn Profoto-toestel. Hoe komt dit?
Zorg dat Bluetooth is geactiveerd op uw telefoon en dat uw Profoto-toestel is ingeschakeld. Tik dan in Profoto Camera op het plus-teken in Camera-weergave of in Afstandsbedieningsweergave, en uw Profoto-toestel verschijnt.
Als uw Profoto-toestel een Profoto B10 is, controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op uw B10 (dit gebeurt automatisch op andere Profoto-toestellen die compatibel zijn met Profoto Camera). Zoek de Bluetooth-instelling in het B10-menu en selecteer AAN. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm.

Hoe weet ik of mijn Profoto-toestel is aangesloten op Profoto Camera?
Wanneer Profoto Camera verbinding maakt met een Profoto-toestel, wordt de statusindicator op het toestel direct blauw. Wanneer Profoto Camera wordt ontkoppeld van een Profoto-toestel, knippert de statusindicator blauw. In Profoto Camera kunt u zowel in de camera-interface als in het gedeelte Afstandsbediening/Toestel zien of uw toestel is ontkoppeld.

Hoe ontkoppel ik mijn Profoto-toestel van Profoto Camera?
Ga naar ”Afstandsbediening” in het hoofdmenu van Profoto Camera. Kies uw toestel en tik op het tandwielpictogram. Kies “Ontkoppelen” onderaan de instellingen voor uw toestel.

Kan ik Profoto Camera aansluiten op meerdere Profoto-toestellen?
Ja, u kunt tegelijkertijd maximaal vier (4) Profoto-toestellen aansluiten. Let op: Als u een andere actieve Bluetooth-verbinding hebt tussen uw telefoon en een Bluetooth-accessoire, zoals een horloge of koptelefoon, kan het ongeveer 3 seconden duren voordat u foto’s kunt gaan maken met Profoto Camera.