Smart remote control | Profoto

Afstandsbediening

Ik heb de instellingen in Afstandsbediening gewijzigd, maar de wijzigingen zijn niet zichtbaar in het toestel. Waarom?
Met de functie Afstandsbediening kunt u uw Profoto-toestel op afstand bedienen wanneer u foto’s maakt met een DSLR- of spiegelloze camera. Als u foto’s maakt met Profoto Camera, wijzig dan de instellingen rechtstreeks in de camera.

Welke producten kan ik op afstand bedienen met Profoto Camera als ik foto’s maak met een DSLR- of spiegelloze camera?
U kunt de Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus en Profoto Connect op afstand bedienen.

Hoeveel Profoto-toestellen kan ik op afstand bedienen vanuit Profoto Camera?
U kunt maximaal drie (3) Profoto-toestellen individueel op afstand bedienen. Als u een Profoto Connect op afstand bedient, kunt u net zoveel flitsers bedienen als u wilt als deze zijn ingesteld op hetzelfde kanaal als uw Profoto Connect.

Ik gebruik Profoto Connect samen met mijn Profoto A1X, maar kan de A1X niet zien in Profoto Camera.
In Profoto Camera ziet u alleen Profoto-toestellen met Bluetooth-connectiviteit. Profoto A1X heeft geen Bluetooth-connectiviteit. Als u Profoto Connect en Profoto A1X zijn ingesteld op hetzelfde kanaal, kunt u uw Profoto A1X nog steeds bedienen vanuit Profoto Camera door de afstandsbediening van uw Profoto Connect te gebruiken.

Hoe kan ik het continue licht van mijn Profoto-toestel inschakelen en aanpassen?
Klik op het zon-pictogram om continu licht in te schakelen. Vervolgens verschijnen instellingen voor vermogen en kleurtemperatuur. Druk nogmaals op het zon-pictogram om het te deactiveren.

Hoe zet ik mijn Profoto-toestel op de stand-bymodus?
Schakel uw flitser in of uit door te tikken op de schakelaar links bovenaan in de instellingen. Deze schakelaar zet uw toestel in stand-by.