Makkelijke updates | Profoto (NL)

Bijwerken

Welke Profoto-producten kan ik bijwerken vanuit Profoto Camera?
Met Profoto Camera kunt u de firmware van Profoto C1, Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus en Profoto Connect bijwerken.

Hoe kan ik controleren of mijn apparaat een update nodig heeft?
 ziet een knop ”Bijwerken” in het gedeelte Afstandsbediening van uw toestel. Tik hierop en volg de instructies van de app.

Hoe controleer ik welke firmwareversie is geïnstalleerd op mijn toestel?
Druk in het gedeelte Afstandsbediening van uw toestel op het tandwiel en vervolgens op Geavanceerd om de firmwareversie te zien die op jouw toestel is geïnstalleerd.

Hoe kan ik Profoto Camera bijwerken?
Nieuwe versies van Profoto Camera zijn verkrijgbaar in App Store. In App Store kunt u onder het tabblad “Updates” tikken om de nieuwste versie van Profoto Camera (“Profoto”) te vinden. We brengen doorlopend nieuwe versies van de app uit om de beste gebruikerservaring te garanderen.

Hoe weet ik welke versie van Profoto Camera ik gebruik?
In het gedeelte Afstandsbediening/Toestellen kunt u aflezen welke versie van Profoto Camera u gebruikt.