Met welke smartphones en besturingssystemen kan ik de Profoto Control Android-app gebruiken? De Profoto Control Android-app werkt met Android-telefoons met Android OS 7 en hoger. Getest met Samsung Galaxy S9+, S10, S10+, Note 8, Note 9 en Note 10, Huawei P20 Pro, M20 Pro, Mate 30 en P 30 Pro, Google Pixel 3, 3a en 4, Xiaomi Mi 8, Mi 9 en Mi Mix 3, OnePlus 6, 7 Pro, HTC U12+ en andere (geldig per december 2019). Met welke Profoto-producten kan ik de Profoto Control-app gebruiken? De Profoto Control-app kan worden gebruikt voor bediening op afstand en voor firmware-upgrades met de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus*. *Let op: u kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app. Welke producten kan ik op afstand bedienen met de Profoto Control-app als ik foto’s maak met een DSLR- of spiegelloze camera? U kunt de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus op afstand bedienen. Kan ik foto’s maken met de Profoto Control-app? U kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app. Wanneer komt de Profoto Camera Android-app uit? We zijn ermee bezig en zullen de app in de toekomst uitbrengen. Hoeveel Profoto-toestellen kan ik op afstand bedienen vanuit de Profoto Control-app? U kunt maximaal drie (3) Profoto-toestellen individueel op afstand bedienen. Als u een Profoto Connect op afstand bedient, kunt u net zoveel flitsers bedienen als u wilt als deze zijn ingesteld op hetzelfde kanaal als uw Profoto Connect. Ik gebruik Profoto Connect samen met mijn Profoto A1X, maar kan de A1X niet zien in de Profoto Control-app. In de Profoto Control-app ziet u alleen Profoto-toestellen met Bluetooth-connectiviteit. Profoto A1X heeft geen Bluetooth-connectiviteit. Als uw Profoto Connect en Profoto A1X zijn ingesteld op hetzelfde kanaal, kunt u uw Profoto A1X nog steeds bedienen vanuit de Profoto Control-app door de bediening op afstand van uw Profoto Connect te gebruiken. Hoe zet ik mijn Profoto-toestel in de stand-bymodus? Schakel uw flitser in of uit door te tikken op de schakelaar links bovenaan in de instellingen. Deze schakelaar zet uw toestel in stand-by. Ik kan de Profoto Control-app niet aansluiten op mijn Profoto-toestel. Hoe komt dit? Zorg dat Bluetooth is geactiveerd op uw telefoon en dat uw Profoto-toestel is ingeschakeld. Tik dan in de Profoto Control-app op het plus-teken in de Afstandsbedieningsweergave en uw Profoto-toestel verschijnt. Als uw Profoto-toestel een Profoto B10 is, controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op uw B10 (dit gebeurt automatisch op andere Profoto-toestellen die compatibel zijn met Profoto Control). Zoek de Bluetooth-instelling in het B10-menu en selecteer AAN. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm. Hoe weet ik of mijn Profoto-toestel is aangesloten op de Profoto Control-app? Wanneer de Profoto Control-app verbinding maakt met een Profoto-toestel, wordt de statusindicator op het toestel direct blauw. Wanneer de Profoto Control-app wordt ontkoppeld van een Profoto-toestel, knippert de statusindicator blauw. In de Profoto Control-app kunt u in het gedeelte Afstandsbediening/Toestel zien of uw toestel is verbonden. Hoe ontkoppel ik mijn Profoto-toestel van de Profoto Control-app? Ga naar “Afstandsbediening” in het hoofdmenu van de Profoto Control-app. Kies uw toestel en tik op het tandwielpictogram. Kies “Ontkoppelen” onderaan de instellingen voor uw toestel. | Profoto (NL)

Met welke smartphones en besturingssystemen kan ik de Profoto Control Android-app gebruiken? De Profoto Control Android-app werkt met Android-telefoons met Android OS 7 en hoger. Getest met Samsung Galaxy S9+, S10, S10+, Note 8, Note 9 en Note 10, Huawei P20 Pro, M20 Pro, Mate 30 en P 30 Pro, Google Pixel 3, 3a en 4, Xiaomi Mi 8, Mi 9 en Mi Mix 3, OnePlus 6, 7 Pro, HTC U12+ en andere (geldig per december 2019). Met welke Profoto-producten kan ik de Profoto Control-app gebruiken? De Profoto Control-app kan worden gebruikt voor bediening op afstand en voor firmware-upgrades met de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus*. *Let op: u kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app. Welke producten kan ik op afstand bedienen met de Profoto Control-app als ik foto’s maak met een DSLR- of spiegelloze camera? U kunt de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus op afstand bedienen. Kan ik foto’s maken met de Profoto Control-app? U kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app. Wanneer komt de Profoto Camera Android-app uit? We zijn ermee bezig en zullen de app in de toekomst uitbrengen. Hoeveel Profoto-toestellen kan ik op afstand bedienen vanuit de Profoto Control-app? U kunt maximaal drie (3) Profoto-toestellen individueel op afstand bedienen. Als u een Profoto Connect op afstand bedient, kunt u net zoveel flitsers bedienen als u wilt als deze zijn ingesteld op hetzelfde kanaal als uw Profoto Connect. Ik gebruik Profoto Connect samen met mijn Profoto A1X, maar kan de A1X niet zien in de Profoto Control-app. In de Profoto Control-app ziet u alleen Profoto-toestellen met Bluetooth-connectiviteit. Profoto A1X heeft geen Bluetooth-connectiviteit. Als uw Profoto Connect en Profoto A1X zijn ingesteld op hetzelfde kanaal, kunt u uw Profoto A1X nog steeds bedienen vanuit de Profoto Control-app door de bediening op afstand van uw Profoto Connect te gebruiken. Hoe zet ik mijn Profoto-toestel in de stand-bymodus? Schakel uw flitser in of uit door te tikken op de schakelaar links bovenaan in de instellingen. Deze schakelaar zet uw toestel in stand-by. Ik kan de Profoto Control-app niet aansluiten op mijn Profoto-toestel. Hoe komt dit? Zorg dat Bluetooth is geactiveerd op uw telefoon en dat uw Profoto-toestel is ingeschakeld. Tik dan in de Profoto Control-app op het plus-teken in de Afstandsbedieningsweergave en uw Profoto-toestel verschijnt. Als uw Profoto-toestel een Profoto B10 is, controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op uw B10 (dit gebeurt automatisch op andere Profoto-toestellen die compatibel zijn met Profoto Control). Zoek de Bluetooth-instelling in het B10-menu en selecteer AAN. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm. Hoe weet ik of mijn Profoto-toestel is aangesloten op de Profoto Control-app? Wanneer de Profoto Control-app verbinding maakt met een Profoto-toestel, wordt de statusindicator op het toestel direct blauw. Wanneer de Profoto Control-app wordt ontkoppeld van een Profoto-toestel, knippert de statusindicator blauw. In de Profoto Control-app kunt u in het gedeelte Afstandsbediening/Toestel zien of uw toestel is verbonden. Hoe ontkoppel ik mijn Profoto-toestel van de Profoto Control-app? Ga naar “Afstandsbediening” in het hoofdmenu van de Profoto Control-app. Kies uw toestel en tik op het tandwielpictogram. Kies “Ontkoppelen” onderaan de instellingen voor uw toestel.

Met welke smartphones en besturingssystemen kan ik de Profoto Control Android-app gebruiken?

De Profoto Control Android-app werkt met Android-telefoons met Android OS 7 en hoger. Getest met Samsung Galaxy S9+, S10, S10+, Note 8, Note 9 en Note 10, Huawei P20 Pro, M20 Pro, Mate 30 en P 30 Pro, Google Pixel 3, 3a en 4, Xiaomi Mi 8, Mi 9 en Mi Mix 3, OnePlus 6, 7 Pro, HTC U12+ en andere (geldig per december 2019).

Met welke Profoto-producten kan ik de Profoto Control-app gebruiken?

De Profoto Control-app kan worden gebruikt voor bediening op afstand en voor firmware-upgrades met de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus*.

*Let op: u kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app.

Welke producten kan ik op afstand bedienen met de Profoto Control-app als ik foto’s maak met een DSLR- of spiegelloze camera?

U kunt de Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto Connect, Profoto C1 en Profoto C1 Plus op afstand bedienen.

Kan ik foto’s maken met de Profoto Control-app?

U kunt niet direct foto’s maken met de Profoto Control-app.

Wanneer komt de Profoto Camera Android-app uit?

We zijn ermee bezig en zullen de app in de toekomst uitbrengen.

Hoeveel Profoto-toestellen kan ik op afstand bedienen vanuit de Profoto Control-app?

U kunt maximaal drie (3) Profoto-toestellen individueel op afstand bedienen. Als u een Profoto Connect op afstand bedient, kunt u net zoveel flitsers bedienen als u wilt als deze zijn ingesteld op hetzelfde kanaal als uw Profoto Connect.

Ik gebruik Profoto Connect samen met mijn Profoto A1X, maar kan de A1X niet zien in de Profoto Control-app.

In de Profoto Control-app ziet u alleen Profoto-toestellen met Bluetooth-connectiviteit. Profoto A1X heeft geen Bluetooth-connectiviteit. Als uw Profoto Connect en Profoto A1X zijn ingesteld op hetzelfde kanaal, kunt u uw Profoto A1X nog steeds bedienen vanuit de Profoto Control-app door de bediening op afstand van uw Profoto Connect te gebruiken.

Hoe zet ik mijn Profoto-toestel in de stand-bymodus?

Schakel uw flitser in of uit door te tikken op de schakelaar links bovenaan in de instellingen. Deze schakelaar zet uw toestel in stand-by.

Ik kan de Profoto Control-app niet aansluiten op mijn Profoto-toestel. Hoe komt dit?

Zorg dat Bluetooth is geactiveerd op uw telefoon en dat uw Profoto-toestel is ingeschakeld. Tik dan in de Profoto Control-app op het plus-teken in de Afstandsbedieningsweergave en uw Profoto-toestel verschijnt.

Als uw Profoto-toestel een Profoto B10 is, controleer dan of Bluetooth is geactiveerd op uw B10 (dit gebeurt automatisch op andere Profoto-toestellen die compatibel zijn met Profoto Control). Zoek de Bluetooth-instelling in het B10-menu en selecteer AAN. Wanneer Bluetooth geactiveerd is, ziet u het Bluetooth-pictogram verschijnen onderaan het hoofdscherm van het B10-scherm.

Hoe weet ik of mijn Profoto-toestel is aangesloten op de Profoto Control-app?

Wanneer de Profoto Control-app verbinding maakt met een Profoto-toestel, wordt de statusindicator op het toestel direct blauw. Wanneer de Profoto Control-app wordt ontkoppeld van een Profoto-toestel, knippert de statusindicator blauw. In de Profoto Control-app kunt u in het gedeelte Afstandsbediening/Toestel zien of uw toestel is verbonden.

Hoe ontkoppel ik mijn Profoto-toestel van de Profoto Control-app?

Ga naar “Afstandsbediening” in het hoofdmenu van de Profoto Control-app. Kies uw toestel en tik op het tandwielpictogram. Kies “Ontkoppelen” onderaan de instellingen voor uw toestel.