Enkla uppdateringar

Vilka Profoto-produkter kan jag uppdatera via appen?
Du kan uppdatera firmware-versionen för Profoto B10 och Profoto Connect med hjälp av Profoto-appen.

Hur tar jag reda på om jag behöver uppdatera min produkt?
Knappen ”Update” visas på inställningsskärmen för din B10 eller Profoto Connect, under ”Remote control” i appen. Tryck på knappen och följ anvisningarna i appen.

Hur uppdaterar jag Profoto-appen?
Nya versioner av appen kommer att lanseras via App Store. Under fliken ”Uppdateringar” i App Store kan du se den senaste versionen av Profoto-appen. Vi kommer löpande att lansera uppdaterade versioner av appen för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse.