Enkla uppdateringar

Vilka Profoto-produkter kan jag uppdatera via appen?
I den första versionen av appen kan du uppdatera Profoto B10 trådlöst – den första Profoto-blixten med smarta anslutningsmöjligheter.

Hur tar jag reda på om jag behöver uppdatera min produkt?
Knappen ”Update” visas på inställningsskärmen för din B10 under ”Remote control” i appen. Tryck på knappen och följ anvisningarna i appen.

Hur uppdaterar jag Profoto-appen?
Senare versioner av appen kommer att lanseras via App Store. Tryck på ”Uppdateringar” i App Store, välj Profoto-appen och starta uppdateringsprocessen. Vi kommer löpande att lansera uppdaterade versioner av appen för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse.