Kompatibilitet | Profoto

Kompatibilitet

Med vilka smartphone-modeller och operativsystem kan jag använda Profoto Camera?
Profoto Camera kan användas med Apple iPhone 7 eller senare med iOS 11 eller senare (gäller i augusti 2019).

Med vilka Profoto-produkter kan jag använda Profoto Camera?
Profoto Camera kan användas med Profoto C1, Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus och Profoto Connect*.

* Observera att du inte kan skapa bilder med Profoto Camera och Profoto Connect – för det behöver du någon av de uppräknade ljuskällorna.

Planerar Profoto att släppa en app för Android?
Under hösten 2019 kommer Profoto att släppa en Android-app som kan användas för att fjärrstyra och uppdatera firmware på Profoto B10, Profoto B10 Plus, Profoto C1, Profoto C1 Plus och Profoto Connect.

Varför har ni inte tagit fram Profoto Camera för Android?
Profoto har beslutat att prioritera iOS för den första versionen av appen. Profoto kan inte kommentera eventuellt stöd för andra operativsystem i framtiden.