Enhetens anslutningsmöjligheter | Profoto

Enhetens anslutningsmöjligheter

Hur ansluter jag Profoto Camera till min Profoto-enhet?
Ladda ner Profoto Camera (”Profoto”) från App Store. Aktivera Bluetooth på din telefon och sätt sedan på din Profoto-enhet. Öppna därefter Profoto Camera och tryck på plustecknet i kameravyn eller i fjärrkontrollsvyn så kommer din Profoto-enhet att visas.

Jag lyckas inte ansluta Profoto Camera till min Profoto-enhet. Vad är det som är fel?
Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på din telefon och att din Profoto-enhet är på. Öppna därefter Profoto Camera och tryck på plustecknet i kameravyn eller i fjärrkontrollsvyn så kommer din Profoto-enhet att visas.
Om din Profoto-enhet är en Profoto B10 ska du kontrollera att Bluetooth är aktiverat på B10-enheten (detta sker automatiskt på övriga Profoto-enheter som är kompatibla med Profoto Camera). Leta rätt på Bluetooth-inställningen i B10-menyn och välj ON. När Bluetooth är aktiverat visas Bluetooth-symbolen längst ned på B10-displayens huvudskärm.

Hur vet jag om min Profoto-enhet är ansluten till Profoto Camera?
När Profoto Camera ansluts till en Profoto-enhet blir statusindikatorn på enheten blå under en kort stund. När Profoto Camera kopplas bort från Profoto-enheten blinkar statusindikatorn med blått ljus. I Profoto Camera kan du både i kameragränssnittet och i fjärrkontrolls-/enhetsvyn se om din enhet är ansluten.

Hur kopplar jag bort min Profoto-enhet från Profoto Camera?
Gå till ”Remote Control” från Profoto Cameras huvudmeny. Välj din enhet och tryck på kugghjulssymbolen. Välj ”Disconnect” längst ned bland enhetens inställningar.

Kan jag ansluta Profoto Camera till flera Profoto-enheter?
Ja, du kan ansluta upp till tre (3) Profoto-enheter samtidigt. Tänk bara på att om du har en annan aktiv Bluetooth-anslutning mellan din telefon och ett Bluetooth-tillbehör, t.ex. en klocka eller ett par hörlurar, kan det ta ungefär 15 sekunder innan du kan börja skapa bilder med Profoto Camera.