Smart fjärrkontroll | Profoto

Fjärrkontroll

Jag ändrade inställningar i fjärrkontrollsvyn, men ändringarna syns inte i kameravyn. Varför då?
Fjärrkontrollsfunktionen låter dig fjärrstyra din Profoto-enhet när du skapar bilder med en systemkamera (DSLR) eller en kompakt systemkamera (utan spegel). Om du skapar bilder med Profoto Camera ska du ändra inställningarna direkt i kameravyn.

Vilka produkter kan jag fjärrstyra från Profoto Camera när jag skapar bilder med en systemkamera (DSLR) eller en kompakt systemkamera (utan spegel)?
Du kan fjärrstyra Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus och Profoto Connect.

Hur många Profoto-enheter kan jag fjärrstyra från Profoto Camera?Du kan fjärrstyra upp till tre (3) Profoto-enheter individuellt. Om du fjärrstyr en Profoto Connect kan du dock fjärrstyra så många ljuskällor du vill som är inställda på samma kanal som din Profoto Connect.

Jag använder Profoto Connect tillsammans med min Profoto A1X, men jag kan inte se min A1X i Profoto Camera?
I Profoto Camera ser du bara Profoto-enheter med Bluetooth-anslutning, vilket Profoto A1X inte har. Om din Profoto Connect och din Profoto A1X är inställda på samma kanal kan du dock ändå styra din Profoto A1X från Profoto Camera genom att fjärrstyra din Profoto Connect.

Hur aktiverar och justerar jag det fasta ljuset på min Profoto-enhet?Tryck på solsymbolen för att aktivera det fasta ljuset. Inställningar för att justera ljusstyrkan och färgtemperaturen visas. Tryck på solsymbolen igen för att stänga av det fasta ljuset.

Hur sätter jag min Profoto-enhet i standby-läge?
Aktivera eller inaktivera ljuskällan genom att trycka på omkopplaren längst upp till vänster bland inställningarna. Omkopplaren sätter enheten i standby-läge.