Enkla uppdateringar | Profoto

Uppdatering

Vilka Profoto-produkter kan jag uppdatera via Profoto Camera?
Med Profoto Camera kan du uppdatera firmware-programvaran för Profoto C1, Profoto C1 Plus, Profoto B10, Profoto B10 Plus och Profoto Connect.

Hur kontrollerar jag om jag behöver uppdatera min enhet?
Du ser knappen ”Update” i fjärrkontrollsvyn för din enhet. Tryck på knappen och följ sedan anvisningarna i appen.

Hur kontrollerar jag vilken firmware-version min enhet använder?
Tryck på kugghjulet i fjärrkontrollsvyn för din enhet och välj ”Advanced” för att se vilken firmware-version din enhet använder.

Hur uppdaterar jag Profoto Camera?
Nya versioner av Profoto Camera kommer att vara tillgängliga i App Store. Under fliken ”Uppdateringar” i App Store kan du se den senaste versionen av Profoto Camera (”Profoto”). Vi kommer löpande att släppa uppdaterade versioner för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse.

Hur vet jag vilken Profoto Camera-version jag använder?
I fjärrkontrolls-/enhetsvyn kan du se vilken Profoto Camera-version du använder.