Betalning

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

För närvarande kan du betala med Visa, MasterCard eller American Express.

Hur går köpet till?

Du klickar på knappen ”Kassa” i varukorgen, fyller i uppgifterna och slutför processen genom att klicka på ”Slutför betalning”.

Vilka regler för retur och återbetalning tillämpar Profoto Academy?

Om du meddelar oss inom 14 dagar från köpet att du inte är nöjd med en kurs eller serie ser vi till att du får pengarna tillbaka. Gör vi tolkningen att du missbrukar våra återbetalningsregler kan vi återta din rätt till återbetalning eller åtkomsten till ditt konto.

Hur fastställs momsen för min beställning?

Momssatsen avgörs av i vilket land du genomför köpet. Skatterna varierar mellan olika länder, men det slutpriset du betalar i varje land blir ändå detsamma.

Hur får jag tillgång till mitt köp?

Du hittar alla de kurser som du har köpt på startsidan för Profoto Academy genom att logga in.

Vad ingår i köpet?

När du köper en kurs får du obegränsad tillgång till kursvideor och relaterat material. Du kan alltid se kursen via ditt MyProfoto-konto i HD-format eller lågupplöst format och på valfri enhet med internetanslutning.

Hur köper jag en kurs?

Gå till sidan för en kurs eller serie, köp en kurs eller serie som intresserar dig och klicka sedan på köpknappen. Sedan skapar du ett Profoto Academy-konto som gör att du får tillgång till och kan se dina kursvideor.